APPLE WATCH 5 GPS 44mm Crni

-10%
1568143335-1506021_5d85da2999ba4_650x650r
apple_watch_series_5_gps_44mm_space_xhvg9k
777528-detail2

APPLE WATCH 5 GPS 44mm Crni

APPLE WATCH 5 GPS 44mm Crni

1,000.00KM 900.00KM

In stock

1,000.00KM 900.00KM

Vrhunski partner za vježbanje. Apple Watch Series 5 ima ponešto za svakoga, bilo da trenirate za maraton ili samo želite biti aktivniji svaki dan. The Workout aplikacija omogućuje vam da na prvi pogled vidite do pet mjernih podataka. svih načina na koje volite trenirati. Snimite svoje vježbe s GPS-om i nadmorskom visinom, a za navigaciju koristite ugrađeni kompas. Pratite svoje staze pomoću naprednih značajki poput upozorenja o ritmu i tempu. I budite motivirani svirajući svoju omiljenu muziku.

✔ Besplatna dostava
Kategorija: Brand:
Artikl može biti kod Vas 2020/10/27

Opis

Apple Watch Series 5 ima ekran koji je uvijek uključen, prikazuje vrijeme i važne informacije. Pomaže vam za navigaciju pomoću ugrađenog kompasa, nadglede vaše otkucaje srca. Prati vaše vježbe i aktivnosti. Također omogućuje jednostavno povezivanje s ljudima i informacijama do kojih vam je važno.

Glavne osobine :

• GPS
• Stalni zaslon mrežnice
• 30% veći ekran1
• Swimproof2
• Električni i optički senzori srca
• Ugrađeni kompas
• visina
• Hitni SOS3
• Otkrivanje pada
• S5 SiP s do 2x bržim 64-bitnim dvojedrnim procesorom1
• watchOS 6 s trendovima aktivnosti, praćenjem ciklusa, inovacijama u zdravlju sluha i App Storeom na zapešću
• Aluminijska futrola

Marathon Running

Apple Watch Series 5 ima sve što vam je potrebno da biste se pripremili za sljedeću utrku, bez obzira na to kakav ste trkač. Apple Watch Series 5 može vam pomoći da najbolje iskoristite svaki kilometar. Pratite svoje staze s naprednim značajkama kao što su kadence, ritam kotača i upozorenja o tempu. Uz uvijek prikazani mrežnički zaslon vaši su mjerni podaci uvijek vidljivi. Ostanite motivirani svirajući svoju omiljenu muziku.

Pazite na svoje zdravlje.

Apple Watch Series 5 osmišljena je za poboljšavanje zdravlja svaki dan i dovoljno snažna da je zaštitite. Dobivajte obavijesti o niskom i visokom otkucaju srca. Primite upozorenja kada decibeli porastu do razine koja može utjecati na vaš sluh. Jednostavno pratite svoj menstrualni ciklus.Apple Watch Series 5 također ima sjajne sigurnosne značajke kao što su otkrivanje pada i hitni SOS. *
Sjedite manje. Pomaknite se više. Nabavite malo vježbe. Zatvaranje prstenova aktivnosti na Apple Watch Series 5 može vam pomoći zdraviji dan. Koristi za prstenje aktivnosti omogućuju vam brzi pregled mjernih podataka kretanja, vježbanja i stalka tijekom dana. Svojim trendovima možete pratiti pomoću aplikacije Trendovi u aplikaciji Aktivnost na vašem iPhoneu. A kako biste bili motivirani, postoje natjecanja „head-to-head“, dijeljenje aktivnosti s prijateljima, personalizirano treniranje, mjesečni izazovi i nagrade za postignuća.

 

Dodatne informacije

Brend

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “APPLE WATCH 5 GPS 44mm Crni”

You've just added this product to the cart: