Huawei FreeBuds Lite

-23%
CMH1C-
CM-H1C-White
huawei_freebuds_lite_blanco_auriculares_bluetooth_10_ad_l

Huawei FreeBuds Lite

Huawei FreeBuds Lite

200.00KM 155.00KM

In stock

200.00KM 155.00KM

Huawei Free Buds Lite su bezićne slušalice, in-ear dizajna, koje savršeno odgovaraju svakom korisniku, a upravljaju se dvostrukim dodirom. Povezuju se putem Bluetootha sa vašim smart telefonom, tabletom, laptopom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava povezivost putem Bluetootha. Odličan dizajn i dimenzije garantiraju svakom korisniku uživanje u omiljenoj muzici. Freebuds su mnogo udobnije od tipičnih slušalica, a sa njima nećete imati straha da će vam ispasti iz uha. Kada ih jednom povežete, više ih nećete morati ponovo povezivati za isti uređaj. Također, FreeBuds Lite dolaze uz uzdržljivu bateriju koja vam garantira 3 sata uživanja u muzici, a uređaj se napuni za svega sat vremena.

✔ Besplatna dostava
Kategorija:
Artikl može biti kod Vas 2020/10/30

Opis

Huawei Free Buds Lite su bezićne slušalice koje je kineski tech gigant predstavio uz svoju P30 seriju.

Radi se o pravim bežičnim slušalicama, in-ear dizajna, koje savršeno odgovaraju svakom korisniku, a upravljaju se dvostrukim dodirom.

U suštini, to znači da se slušalice povezuju putem Bluetootha sa vašim smart telefonom, tabletom, laptopom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava povezivost putem Bluetootha.

Odličan dizajn i dimenzije garantiraju svakom korisniku uživanje u omiljenoj muzici. Freebuds su mnogo udobnije od tipičnih slušalica, a sa njima nećete imati straha da će vam ispasti iz uha dok vršite svakodnevne obaveze. Veliki plus ovih slušalica je IPX4 zaštita od vode što znači da nemate brige od kiše ili znoja za vrijeme tjelovježbe.

FreeBuds Lite dolaze u kutijici koja je izrađena od sjajne plastike. Kućište ujedno služi za punjenje slušalica a dolazi i sa funkcijskom tipkom koja služi za spajanje.

Prvo spajanje uređaja je vrlo jednostavno. Kako bi spojili Huawei FreeBuds na smartfon, trebate na telefonu uključiti Bluetooth, a na kutijici u kojoj su slušalice, pritisnuti funkcijsku tipku i držati nekoliko sekundi. Nakon toga moći ćete izabrati FreeBuds među uređajima za povezivanje Bluetoothom. Ove slušalice podržavaju Bluetooth 4.2. Kada jednom uparite FreeBuds na neki uređaj, pri otvaranju kutijice one će se same povezati s tim uređajem.

Huawei FreeBuds Lite imaju infracrvene senzore i akcelerometar, koji omogućavaju upravljanje pomoću dvostrukog dodira. Dvostrukim dodirom na lijevu slušalicu pristupate glasovnom pomoćniku, putem kojega možete upravljati telefonom.

Dvostrukim dodirom na desnu slušalicu uključuje se reprodukcija glazbe, te se isto tako dvostrukim dodirom zaustavlja. Ukoliko želite odgovoriti na telefonski poziv ili ga prekinuti, možete to učiniti dvostrukim dodirom na bilo koju slušalicu. Uz to, kada skinete slušalicu, reprodukcija glazbe se automatski pauzira.

Huawei FreeBuds imaju kapacitet 55 mAh-a svaka slušalica, a kućište ima kapacitet 410 mAh-a. Što to znači u praksi? Kada slušalice u potpunosti napunite možete 3 sata slušati glazbu, a nakon toga moraju na punjenje u kutijicu. U kutijici se napune u potpunosti za samo sat vremena. I onda opet imate tri sata slušanja glazbe. Ukoliko je kućište u potpunosti napunjeno, možete u njemu napuniti slušalice 4 puta, znači dobivate 12 sati reprodukcije glazbe.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Huawei FreeBuds Lite”

You've just added this product to the cart: