JBL Charge 3 bluetooth zvučnik Crni

jbl_charge_3_crni

JBL Charge 3 bluetooth zvučnik Crni

JBL Charge 3 bluetooth zvučnik Crni

90.00KM

In stock

90.00KM

Poznati proizvođač bluetooth zvučnika JBL u svojoj trećoj Charge seriji dolazi uz nešto veći zvučnik od svog prethodnika. Također dolazi uz poboljšani otpor na vodu standarda IPX7, što znači da bi zvučnik trebao izdržati potpuno uranjanje u vodu dubine do jednog metra. Kao i kod prethodnog modela, Charge 3 moguće je povezati 3,5-milimetarskim audiokabelom, ali glavni način rada trebao bi biti Bluetooth. Ugrađena je verzija Bluetootha 4.2. Naravno, kao što to ovakvom uređaju priliči, na raspolaganju je aplikacija JBL Connect za iOS i Android, u kojoj je moguće namjestiti stereo ili “party” način rada, nadograđivati firmware te upravljati funkcijama speakerphonea. Autonomija uređaja ostala je na vrlo visokih 20 sati svirke, zahvaljujući bateriji od 10.000 mAh, naravno, ovisno o glasnoći kojom se sluša. Za punjenje se brine 19 V punjač pozamašnih dimenzija, poput onih kod prijenosnika, a proces punjenja traje 3,5 sata.

✔ dostava već od 5KM
Kategorija: Brand:
Artikl može biti kod Vas 2020/10/30

Opis

Poznati proizvođač bluetooth zvučnika JBL u svojoj trećoj Charge seriji dolazi uz nešto veći zvučnik od svog prethodnika.

Također dolazi uz poboljšani otpor na vodu standarda IPX7, što znači da bi zvučnik trebao izdržati potpuno uranjanje u vodu dubine do jednog metra.
U unutrašnjosti zvučnika potpuno su promijenjeni driveri. Basovi su povećani na 2,75 inča, a visokotonci novije generacije su, pak, smanjeni, ali uz čujno poboljšanje u čistoći, osobito srednjeg područja. Uz to, povećani su i pasivni radijatori za ekstra bas te naglašeni sivom bojom.

Kao i kod prethodnog modela, Charge 3 moguće je povezati 3,5-milimetarskim audiokabelom, ali glavni način rada trebao bi biti Bluetooth. Ugrađena je verzija Bluetootha 4.2.

Naravno, kao što to ovakvom uređaju priliči, na raspolaganju je aplikacija JBL Connect za iOS i Android, u kojoj je moguće namjestiti stereo ili “party” način rada, nadograđivati firmware te upravljati funkcijama speakerphonea.

Autonomija uređaja ostala je na vrlo visokih 20 sati svirke, zahvaljujući bateriji od 10.000 mAh, naravno, ovisno o glasnoći kojom se sluša. Za punjenje se brine 19 V punjač pozamašnih dimenzija, poput onih kod prijenosnika, a proces punjenja traje 3,5 sata.

Osim samog zvuka, koji će glasnoćom i kvalitetom biti sasvim dostatan za roštiljanje na otvorenom i zabave kraj bazena do nekih petnaestak ljudi, Xtreme 2 dobro dođe i kao powerbank, jer ima USB izlaz koji isporučuje 5V/2A napajanje spojenih uređaja.

Recenziju uređaja pogledajte u nastavku:

Dodatne informacije

Brend

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “JBL Charge 3 bluetooth zvučnik Crni”

You've just added this product to the cart: