Prestigio Wize 3171 3G

prestigio-wize-3171-3g-black-5
prestigio-wize-3171-3g-black-4
prestigio-wize-3171-3g-black-3

Prestigio Wize 3171 3G

Prestigio Wize 3171 3G

171.00 KM

In stock
0 out of 5

171.00 KM

Prestigio Wize 3171 3G je veoma pristupačan, multipraktičan tablet s mnoštvom savremenih rješenja i opcija. Kao takav idealan je za mlađe korisnike, ali i za sve ostale kojima su tableti top klase preskupi. Žive, realne boje prikaza na IPS ekranu dijagonale 10.1 inča i HD+ rezolucije 1280×800 piksela znak su

✔ Besplatna dostava
Kategorija: Brand:
Artikl može biti kod Vas 2020/02/27

Opis

Prestigio Wize 3171 3G je veoma pristupačan, multipraktičan tablet s mnoštvom savremenih rješenja i opcija. Kao takav idealan je za mlađe korisnike, ali i za sve ostale kojima su tableti top klase preskupi. Žive, realne boje prikaza na IPS ekranu dijagonale 10.1 inča i HD+ rezolucije 1280×800 piksela znak su prepoznatljivosti ovog modela. U kombinaciji sa supermoćnom baterijom od 5000 mAh, koja pruža fantastičnu autonomiju uređaju, kvalitet ovog tableta uveliko nadilazi njegovu cijenu.

Iako prostranog ekrana, koji nudi atraktivan prikaz, ovaj model je zahvaljujući impresivnom dizajnu kompaktan i jednostavan za rukovanje. Linije uređaja su mekane i zaobljene pa pored estetskog, do naročitog izražaja dolazi i ergonomski kvalitet. Neće biti pretjerano ako kažemo još koju riječ o zaista izuzetnom IPS LCD ekranu na ovom uređaju. Naime, gledanje filmova, video klipova ili igranje igrica predstavlja vrhunski užitak jer je prikaz na displeju krajnje realističan. Zavidna oštrina slike, prirodne, precizne boje, te visoke performanse koje ne biste očekivali na tabletu ovog cjenovnog ranga, naprosto oduševljavaju.

Wize 3171 ima, naravno, još kvaliteta koje valja naglasiti a jedan od njih je i korisnički interfejs. Ovom modelu podaren je Android 7.0 Nougat, a intuitivna rješenja korisničkog interfejsa, kojem se lako prilagoditi, dopašće se svakom korisniku. Svu softversku raskoš prati i ekonomičan, ali veoma pouzdan hardver. U srcu ovog tableta kuca četvorojezgreni procesor na 1.3 GHz, dok fluidnost u radu dodatno obezbjeđuje 1 GB RAM-a. Količina interne memorije dolazi u varijantama 8 ili 16 GB i proširiva je do 32 GB.

Pored toga što podržava 3G povezivost, ovaj tablet ima i utor za SIM karticu i odlične predispozicije za telefoniju. Slobodno možemo reći da je riječ o full paketu čija multipraktičnost i pouzdanost dolazi do izražaja u najrazličitijim prilikama. U taj paket svakako ubrajamo i sasvim solidne kamere, odličan mikrofon i pametni režim za uštedu energije.

Sve u svemu, Prestigio Wize 3171 je odličan tablet i, recimo, savršen poklon u raznim prilikama. Svejedno je da li ćete ga koristiti za zabavu i opuštanje, učenje ili za neke ozbiljnije poslove, ovaj uređaj vas neće iznevjeriti.

Dodatne informacije

Brend

Fontele Kategorija

You've just added this product to the cart: